Free Fall Without A Parachute.


All The Best Cowboys Have Daddy Issues!

Yes!

Igår till idag så sov jag hemma hos Oliviagumman!
Det var mys, massor av spelande och skoj vid datorn.

Nu är jag hemma och har precis fixat min Farmville, vilken tönt jag är.
Imorgon blir det pluggande hela dagen och sen på fredag så blir det EC-träff på bågen. Ser fram emot att träffa Kevin, Agnes, Niklas (om han nu heter så) och några fler. Kanske lyckas dra dit André också om han är i stan.

Blir inget Västerås för mig i helgen, har alldeles för mycket att göra, förlåt!
Men jag lovar att jag ska åka dit så snart jag kan!

Över jul så ska jag och familjen åka till USA och träffa lite släkt och shoppa loss! Skor är billigt där har jag hört så vi får se vad jag köper!
En sak är iallafall säker, det kommer bli askul! Vi ska gå och se musikal, vet inte vilken det blir än med det verkar pendla mellan Hair och Phantom of the opera, jaja, vilken det än blirså är jag glad, det är inte varje dag man går och ser musikal på Broadway!

Som ni kanske har märkt så har jag ju färgat håret, mamma blev inte allt för sur som tur är. Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Visst, jag har ju haft likadant förut så jag visste redan hur det skulle bli, men ändå!
Om ni undrar öer färgen jag använde så är det en vanlig HM-toning som ska sitta i 20 tvättar, nyansen jag köpte heter Brownie och är lite rödbrun, jag gllar den starkt! Påminner lite om min naturliga hårfärg.
Så, nu har jag varit en liten patetisk modebloggare också, jag kommer lätt bli nya Kissies eller Blondaa... Fast när jag tänker efter så... Nej.

Jaja, det var nog allt jag hade att skriva just nu! Lovar att bli lite mer aktiv här!

Dagens artist: Raein (Med låtarna The Tree och The King Is Dead)

//J&S



Life Is Not A Waiting Room.

Första seriösa inlägget då.


Hahaha!
Långt jävla klagoinlägg nu då.



Jag är en kille på sjutton år och kan redan nu hitta över tusen problem med mitt liv, livet är ingen lätt lek utan är fylld av utmaningar och test som man måste klara av.
Det största testet för många ungomar är att acceptera hur man ser ut. Jag har extremt dåligt självförtroende, en enda finne i ansiktet kan få mig att vilja dölja ansiktet helt.
Photoshop är ett måste för mig, jag kan inte lägga upp en oredigerad bild på mig om jag verkligen inte är 100% nöjd med den. Tror det finns runt 10 oredigerade bilder på mig uppe på min bilddagbok, blogg OSV.

Utseendet är väldigt viktigt i tonåren enligt vissa, jag säger att utseende är en jävla drog, du blir så jävla fixerad vid det att du bara fortsätter och fortsätter och itne kan sluta, och du mår inte så bra av det i längden heller, svider i plånboken när man konstant köper ny hårfärg, rengöringar till ansiktet, plattång, värmaskydd, hårinpackingar, listan kan göras lång.
Jag har äntligen börjat inse hur löjligt det är, folk gillar en även om man inte ser perfekt ut, man måste förstå det.
Nu så plattar jag inte håret lika kraftigt längre, ibland låter jag det till och med vara lite smålockigt. Tvättar ansiktet varje kväll. Fast det tycker jag alla borde göra ioförsig. Jag har hur som helst fått otroligt mycket bättre självförtroende. Detta skulle jag aldrig ha fått om det inte var för mina vänner som accepterar mig som jag är.


En annan sak jag tänkt på är att alla mår dåligt ibland, det har inget med klädstilen att göra, visst jag klär mig ganska vanligt men jag har hår som ett jävla emo som dde flesta skulle säga.
Folk säger att om man är emo/alternativ så är man deprimerad och skär sig, jag har inte förstått hela den grejen.
Jag har en kompis, hon har brunkrän, blont hår och urringning som visar halva brösten, hon har status i skolan och är vad många skulle säga, en bimbo. Hon har skurit sig i snart två år vad jag vet och går regelbunder till psykolog, men hon är ju inte emo/alternativ. Hur går det ihop?
För att de flesta som säger "jälva emo" OSV är just "bimbos". Jag hatar att använda det uttrycket, men det är så man får folk att förstå.

Sen att måga emos/alternativa säger att alla blondiner, bimbos och fjortisar är korkade är EXAKT lika jävla fördomsfullt!
Jag har kompisar med väldigt splittrad stil men jag ser inte några speciella mönser som stämmer in på alla fördommar jag hört om de stilarna. Jag tror att de som kommer på alla fördommar är rätt förvirrade när det gäller saker och ting. Jag hänger med folk för att de är trvliga, inte för att de har likadan stil som mig, jag skiter i hur de ser ut, om de är bra personer så kvittar det!

Aja, livet är ju inte perfekt.
Men men.

Dagens artist: I wrote haikus about cannibalism in your yearbook

Ha det bra nu!
//J&S


Inte helt okej

Jag har köpt brun hårtoning, funderar på att färga delar av mitt hår brunt eller hela håret, vi får se hur det blir.
Problemet är att jag inte sagt något till mamma än, hon kommer bli skitsur.

Aja, det löser sig nog i slutändan.

//J&S


Efter ett långt uppehåll.

Så är min blogg igång igen, nu seriösare än någonsin, låtsas vi.

Här kommer ni kunna läsa den osensurerade sanningen om mitt otroligt intressanta liv..
HAHAHAH!
Skojja bara, or did I?
Aja, om ni läser ofta så kommer ni ju märka själva.

Dagens artist: Daïtro

Pusshej.

//J&S


RSS 2.0